El passat dia 5 de desembre de 2022 la Sra. Mireia Sala i Torrent, Degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya, va convocar, amb caràcter extraordinari, l'Assemblea General del CLC per al dia 19 de gener de 2023 en la qual s'havia de sotmetre a l'aprovació de les persones col·legiades la Modificació puntual dels Estatuts del CLC i el Codi de Deontologia Professional del CLC. Per diferents motius sobrevinguts, l'Assemblea General Extraordinària no es podrà celebrar el proper 19 de gener tal i com estava previst inicialment. És per aquest motiu que, de conformitat amb el que estableixen els articles 32.1 i 40.1e) dels Estatuts del CLC, i tenint en compte que aquesta assemblea té caràcter extraordinari, la Degana del CLC desconvoca l'Assemblea General de 19 de gener de 2023. En els propers dies es convocarà novament l'Assemblea General, amb una nova data, en la qual s'hi incorporaran els dos punts de l'ordre del dia que constaven en l'assemblea que ha quedat desconvocada.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
13 de gener 2023
ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DESCONVOCADA
El passat dia 5 de desembre de 2022 la Sra. Mireia Sala i Torrent, Degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya, va convocar, amb caràcter extraordinari, l'Assemblea General del CLC per al dia 19 de gener de 2023 en la qual s'havia de sotmetre a l'aprovació de les persones col·legiades la Modificació puntual dels Estatuts del CLC i el Codi de Deontologia Professional del CLC.

Per diferents motius sobrevinguts, l'Assemblea General Extraordinària no es podrà celebrar el proper 19 de gener tal i com estava previst inicialment. És per aquest motiu que, de conformitat amb el que estableixen els articles 32.1 i 40.1e) dels Estatuts del CLC, i tenint en compte que aquesta assemblea té caràcter extraordinari, la Degana del CLC desconvoca l'Assemblea General de 19 de gener de 2023.

En els propers dies es convocarà novament l'Assemblea General, amb una nova data, en la qual s'hi incorporaran els dos punts de l'ordre del dia que constaven en l'assemblea que ha quedat desconvocada.
 
Comparteix aquesta notícia